Welkom bij de Waterhondenclub Nederland

 

 Kerstkaart 2018-2019.jpg

WAARSCHUWING

Op populaire puppieverkoop-sites worden regelmatig puppies van onze rassen aangeboden die niet gescreend zijn op de binnen het ras voorkomende ( dodelijke) aandoeningen. Deze pups worden illegaal de grens over gesmokkeld en via een tussenpersoon verkocht, voor de Lagotto Romagnolo bijvoorbeeld betreft het de dodelijke ziekte L.S.D. Lagotto Storage Disease.

Deze pups voldoen niet aan het fokbeleid van de Waterhondenclub Nederland die screening op deze aandoeningen verplicht stelt. Vraag bij bezichtiging  dan ook om de kopiëen van de gezondheidsuitslagen.

 

Hartelijk welkom op de website van de Waterhondenclub Nederland, een rasvereniging voor mediterrane waterhonden, te weten de Barbet (Franse Waterhond) Cão de Agua Português (Portugese Waterhond) Perro de Agua Español (Spaanse Waterhond) en de Lagotto Romagnolo (Italiaanse Waterhond).

Het waarom van deze nieuwe waterhondenclub wordt uiteengezet onder het hoofdsstuk De Vereniging in het menu links op deze pagina.

Via onze website willen we open en eerlijk alle ons bekende informatie over de genoemde rassen met iedereen delen.

We wensen u veel leesplezier. Mist u informatie of mocht u meer duidelijkheid wensen neem dan - per mail of telefonisch – met één van de bestuursleden of via het contactformulier.

Met vriendelijke groet.

Het bestuur van de Waterhondenclub Nederland

 

 

 

Kies uw taal

Erkend door:

rvb

Facebook pagina

Laatste nieuws

Inloggen

Sponsoren

Copyright © 2014. All Rights Reserved.